onsdag 30 december 2009

Araberna börjar kriga igen

Posted on 28 december, 2009 by kentekeroth

Det stämmer inte till 100% faktiskt. De har aldrig slutat. T.ex. under 2009 har araberna skickat 149 raketer, 95 granater och 4 Gradraketer in till Israel. Men som Dick Erixon skriver, Hamas hotar med nytt krig:

När Israel för ett år sedan gick in i Gaza hade Hamas skjutit mer än 8000 misiler in mot civila mål i Israel. Trots den förstörelse som Gazakriget innebar, därför att Hamas skjöt från skolor och sjukhus och använde civila palestinier som mänskliga sköldar, hotar nu Hamasledare med nya krig, rapporterar Reuters i Hamas armed wing says ready for new fight.

“Vi är redo med allt vårt manskap”, säger en maskerad Hamastalesman till nyhetsbyrån som skriver:

[Hamas] söker hjälp från Syrien och Iran för att uppgradera kapaciteten för missiler för att nå längre in i Israel och civil flygplanstrafik till landets ekonomiska centrum i Tel Aviv.

Jag skulle vilja höra den svensk som sa: “Javisst låt terrorister skaffa missiler att skjuta ner SAS-plan från Arlanda med”.

Det är exakt detta som Israel har att konfronteras med. Varje dag.

Någon fred kommer det inte att bli i Mellanöstern förrän västvärlden begriper att det är arabsidan som måste ta sitt förnuft till fånga och rensa upp bland extremister och terrorister.

Hamas (och araberna) börjar bråka igen. Återigen kommer Vänstern förbanna israel för att försvara sig självt. Återigen kommer jag givetvis försvara Israels rätt att slå tillbaka när man anfalls av muslimerna. Det är endast Israel som av någon anledning inte ges rätten att försvara sig själv. Hoppas Israel inte fegar ur nästa gång pga politiskt korrekt tryck utifrån som de tyvärr gjort tidigare.

Inga kommentarer: