lördag 24 oktober 2009

More “Swedes” Become Foreign Fighters

SR Oktober 2009

Photo: Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX
Malena Rembe, counterterrorism analyst at the Security Police

Over the last two years, there has been an increased interest among Swedes to go abroad to fight in conflict areas, according to the Swedish Security Police Säpo.

Swedish Radio News has interviewed Säpo's counterterrorism analyst Malena Rembe, who says that there is currently a handfull Swedes in Pakistan and Afghanistan taking part in fighting or in training to prepare them for fighting. In Somalia, there are another 10 Swedes for the same reason, according to Rembe.

As far as the Security police gathers, these people travel on their own initiative and with their own money, and not with the support from any "official mosque".

One way for Säpo to gather information is to hold what they call "voluntary talks" with people they think might be about to go. Säpo has been criticised for this, by people who feel singled out as guilty, since the talks are held with many more than actually go.

Malena Rembe says that these talks has little effect to stop the trips, since "those who do want to go, will do so sooner or later anyway". The talks are however held because Säpo has been tipped off and, says Rembe, "we need to give the person in question the chance to comment".

fredag 23 oktober 2009

Enskilt avhopp går emot trenden - Massiv medlemstillströmning efter debattartikel om islam

SD- Kuriren Richard Jomshof 23 Oktober, 2009

Partiet upplever nu ett aldrig tidigare skådat stöd från allmänheten och en massiv medlemstillströmning.
Flera större medier har idag gjort en stor sak av att en lokal SD-företrädare i Falkenberg valt att lämna partiet med hänvisning till Jimmie Åkessons debattartikel. Händelsen går dock klart emot den allmänna trenden. Partiet upplever nu ett aldrig tidigare skådat stöd från allmänheten och en massiv medlemstillströmning.

Sverigedemokraternas partiordförande, Jimmie Åkesson kommenterar:

- Beträffande personen i Falkenberg och den kritik som framförts mot min debattartikel kan jag bara säga att vi tydligt har redovisat vår källor och bevisat att det finns fog för de påståenden som framförs i artikeln.

- Om man inte klarar av att hantera kritik från media och politiska motståndare och om man anser att kontroversiella sanningar skall undertryckas, då passar man inte som företrädare för SD och därför är det bara bra att den här mannen lämnar vår organisation.

- Detta enskilda fall är dock undantaget som bekräftar regeln. Jag vågar nog säga att jag aldrig under min politiska karriär har upplevt ett så starkt och odelat positivt stöd från både partikamrater och allmänhet. Tusentals personer har ringt och mejlat partiet för att delge sitt stöd och sedan i måndags har över 500 medlemsbeställningar inkommit, vilket motsvarar en medlemsökning på ca 15%.

- Uppenbarligen finns det ett uppdämt behov hos det svenska folket att fritt få diskutera de här frågorna och jag kommer fortsätta att ifrågasätta och kritisera det svenska samhällets anpassning till islam, säger Jimmie Åkesson.

torsdag 22 oktober 2009

Polisen attackerades då ”Romarios” minne hedrades

 

Dagens Nyheter 23 Oktober 2009

När knivmördade ”Romarios” minne skulle hed­ras förra helgen slutade det med att polisen drog sina tjänstevapen. På fredagen avslutas förhandlingarna i hovrätten. Om den friande domen står sig finns det risk för att oroligheterna fortsätter.

– Det känns frustrerande. Jag vet inte längre hur vi ska jobba för att göra skillnad, säger Jonas Lindkvist (bilden), lokalpolis i Husby.

Det var i lördags som närmare 600 personer hade samlats utanför ungdomshuset Reactor i Husby för att hedra Ahmed ”Romario” Ali. Två uniformerade poliser fanns på plats, båda välkända i området. Till en början var det väldigt lugnt.

Men vid 21-tiden förändrades stämningen drastiskt. Då dök ett av polisen välkänt ”gäng” på mellan 20 och 30 ungdomar i 14–19-årsåldern upp. De började skjuta visslande raketer mot publiken. Arran görerna manade till lugn. Då vände sig de som uppenbart bara var där för att förstöra mot de två poliserna som var där. En av dem träffades av en raket som smällde av i ansiktshöjd och poliserna tvingades backa mot baksidan av Reactor.

– Konserten pågick för fullt på framsidan. Den stora massan uppfattade nog aldrig vad som hände. Men för oss känns det viktigt att det kommer fram hur det var, säger Jonas Lindkvist som värjer sig mot dem som velat tona ner händelsen.

Men polisens bild av det som hände är ingen trevlig berättelse. Den handlar om två utsatta poliser, en med draget tjänstevapen och en med dragen batong, som upplever att de pressas mot en mur och ett staket av ett 60-tal tonåringar. Den handlar om stenar, burkar och pinnar som kastas mot poliserna. Och om en polis som slår en av tonåringarna över benet med batongen för att freda sig.

– Vi var chanslösa, konstaterar en av de poliser som var där.

Efter att en civil patrull dykt upp och börjat filma på platsen skingrade sig massan snabbt. Men bara en stund senare hade kärnan återsamlats närmare centrum. Fönsterrutor krossades, flaskor flög genom luften. Och ”gänget” drog mot platsen där polisen har sitt lokala kontor i Husby centrum. Den civila patrullen försöker mota det som de kall ar ”mobben”, och för andra gången den här kvällen dras det vapen.

– Vi hamnade i ett regn av stenar igen och besköts med minst tre skott av en luftpistol, konstaterar Jonas Lindkvist som liksom sina kolleger sedan dess haft svårt att smälta det som hände.

De attackerades av människor som de känner, av unga killar de hängt med, snackat med och försökt nå i ett par års tid.

– Det är svårt att beskriva känslan. Besvikelse, nästan sorg... Vi har lagt ner så oerhört mycket jobb på det vi kallar ”kontaktskapande arbete”, något vi verkligen tror på. Men nu känns det som vi måste börja ifrågasätta det vi gör. Leder det någon vart? Eller skapar det bara mer frustrerade poliser? Det är i alla fall uppenbart att det måste till någonting mer.

Det civila samhället måste ställa sig upp och säga stopp, och socialtjänsten måste ta tag i dem som behöver det. Det är ju så oerhört få som förstör för så oerhört många.

På fredagen är det slutpläderingar i hovrätten i det så kallade ”Romario”-målet.

Ända sedan den omtyckte fotbollsspelaren Ahmed Ali, 23, knivmördades för ett år sedan har det i omgångar varit oroligt i Husby. I samband med att de åtalades friades i tingsrätten märktes också en ökad spänning.

Och det finns ett ”polishat” bland många unga. Jonas Lindkvist:

– Uniformen triggar vissa. När vi är civila har vi mycket lättare att mötas, och vi har verkligen tyckt att vi gjort framsteg. Så händer det här...

– Självklart förstår vi att det påverkar att det finns ett so cialt och ekonomiskt utanförskap, att arbetslösheten slår hårt. Men samtidigt vet vi att det borde finnas kraft att reagera bland de boende i Husby. Det är hög tid att återta den sociala kontrollen.

Händelsen utmynnade i fem polisanmälningar. Två rubriceras som våldsamt upplopp.

Ulrika By

ulrika.by@dn.se

Beslutet att döda mig enligt alla moskéers ideologi

Mot mitt Sverige Christian Mohamad

 
Detta är moskéers lära i alla  länder, som föreskriver att döda alla som inte tror på  imamers lag och ideologi.
Nedan är en del av en artikel som publicerats på nätet, med en religiös text  att döda alla som lämnar imamernas ideologi  och namnet på en av mina webbplatser Läs mer här:

 

 

Ny Demokratis fd partiledare: Åkesson skrev bara det vi alla tänker

Newsmill Publicerad: 2009-10-20, Uppdaterad: 2009-10-20

Jag känner inte Åkesson och är inte sverigedemokrat, men jag känner etablissemangets metoder när de olydiga träder fram. Jag tror att de etablerade politikerna är på väg att avslöjas, ty problemen med den omfattande muslimska invandringen skapades av dem och förvisso inte av SD eller det svenska folket i allmänhet! Nu kommer det politiska gardet med sitt sista krampaktiga piskrapp mot verklighetens folk (hur kan ett sådant begrepp misstänkliggöras?!): "Om ni inte tycker som vi rödvinsvänsterfilurer och flumtyckare, så är ni rasister och ska förbjudas!". Det är dags för alla att tänka om.

Jag känner inte Jimmie Åkesson och är inte sverigedemokrat, men jag tycker att hans artikel är både läsvärd och tänkvärd. Men! Helt enligt den politiska liturgin har fariséerna slagit sig för bröstet och tagit avstånd från det som en viss herr Åkesson tillåtits skriva i en kvällstidning. Just det: han har "tillåtits skriva". I ett enligt uppgift demokratiskt land vid namn Sverige blir det ett herrans liv om yttrandefriheten tillämpas! Vem har givit karlf-n lov att uttala sig??! Aftonbladet - Guds gåva till det upplysta svenska folket.

Fakta i målet är 1. Vi har på¨kort tid fått en halv miljon muslimer in i Sverige. Givetvis påverkar detta vårt land.

2. Motsättningarna mellan kristna och muslimer har pågått i två tusen år. Vi måste därför se på dessa frågor i ett historiskt perspektiv och inte med Mona Sahlins "derases kultur är bättre än vår larviga midsommar" sätt att tänka.

3. Alla muslimer är inte terrorister men nästan alla terrorister är muslimer. Detta är ett faktum som mullorna ska förklara. Inte vi. 4. Kanelbullefilosofin att alla är mjuka och snälla och menar väl är farlig för att inte säga infantil. Talibaner finns inte bara i Gudrun Schymans prat-prat-prat värld. De finns i verkligheten och planerar att döda svenska soldater.

Och det är inte SD som ställt till det i Sverige. Ej heller Ny Demokrati, som under många år framställts som "the bad guy", trots att historien visat att vi hade rätt på nästan varenda punkt! Nej, det är personer som Bengt Westerberg (f.d. FP-ledare), Mona Sahlin, Carl Bildt (f.d. statsminister, tämligen ointresserad och okunnig i dessa frågor, men ansvarig) och varje politiker därefter som drar lakanet över huvet och stoppar snuttefilten i munnen, när det drar i hop sig till allvarliga diskussioner om den svenska kulturens överlevnad. Att vi numera inte ens har en religion, dvs. saknar en gemensam tro, gör oss underlägsna alla andra, även tokiga fundamentalister.

Om Åkessons artikel varit ett inlägg från en akademiker - och inte från en förbjuden partiledare - hade många tyckt att den var intressant och värd att diskutera . På ett civiliserat sätt.  Men vi lever i vår Ankdamm. Så vi blir hellre överkörda än upplysta. (Ankor promenerar oförskräckt över gatan!)

Jag kan slå vad om att den vanligaste reaktionen i de svenska hemmen på Åkessons artikel är " Att han vågar säga det som vi alla tänker?!!" Är det någon som sätter emot.

Ian Wachtmeister

Islam är farligt! Var är era motargument?

Newsmill Publicerad: 2009-10-21, Uppdaterad: 2009-10-21

Problemet som de flesta av våra mot-debattörer gör, är att fördöma oss, kasta lite beskyllningar, skrika lite "rasist" och sedan är deras "kritik" slut. De bekymrar sig aldrig om att faktiskt titta på våra argument och bemöta dem. Om vi nu har så fel som de säger att vi har, borde det inte vara så svårt att ta fram bra bevis och vettiga argument. Det sker aldrig.Då ska jag säga det igen: islam är farligt för vår frihet, farligt för kvinnor och detta är varför...

 

KLAS GRINELL skriver ett kort inlägg på Newsmill, där han pratar om "islamisk humanism och respekt för allas värde" i god PK-anda.

Grinell skriver i ingressen att "alltför sällan ges konkreta argument för varför och hur Åkesson och hans Sverigedemokrater har fel". Jag hoppades då på att han skulle komma med något som skulle upplysa min värld och få mig att inse hur fel jag haft om islam. Men föga förvånande fanns det inte en tillstymmelse till "konkreta argument" om hur fel vi har.

Mattias Karlsson och Kent Ekeroth har kommenterat det bisarra att man inte får kritisera den ideologi som islam faktiskt är.

Jag tänkte ta lite konkreta historiska, teologiska och empiriska bevis och exempel på att islam inte är förenligt med Sverige eller Väst i stort. Var är era motargument?

Troende muslimer ser Muhammed som "uswa hasana" - det främsta moraliska föredömet - och "al insan al kamil" - den perfekta människan. Som han levde, ska alla muslimer leva. Det är målet. Muslimernas tidräkning börjar år 622, dvs när Muhammed emigrerade från Mecka till det som kom att bli Medina. I samband med flytten dit förändrades inriktningen i hans rörelse, som var förhållandevis tolerant fram till dess, till att istället bli krigisk och inte det minsta förlåtande mot alla icke-muslimer och alla de som inte accepterade islam som den enda religionen. Det var år 622 som detta ägde rum och årtalet är alltså år 0 inom islam. "Hijra" (som emigrationen kallas på arabiska) är alltså mycket viktigare än Muhammeds födelse och död.

Innan emigrationen var Muhammeds militära styrka inte speciellt stark och det var också då islam inte aktivt engagerade sig i anfallskrig och spridning med militära medel. Detta ändras snabbt härefter. De verser som talade om samlevnad och tolerans byttes ut mot våldsamma och krigiska (en senare händelse som motsäger en tidigare händelser har alltid företräde inom islam).

Muslimernas främsta förebild - profeten Muhammed (Ibn Ishaq s.387):
"Om Gud ger mig vinsten i Quraysh i framtiden, så ska jag lemlästa 30 av deras män"
Ibn Ishaq s. 369:
"Döda varenda jude som du får makt över "
Sahih Muslim, bok 1, nr 29:
"Jag har blivit beordrad att slåss mot människor om de inte säger: Det finns ingen gud utom Allah"
En till? Bukhari, bok 52, volym 4, nummer 177:
"Timmen är inte slagen förrän du slåss mot judarna, och stenen där en jude gömmer sig bakom kommer att säga ‘O muslim! Det är en jude som gömmer sig bakom mig, döda honom!' "

Muhammed förespråkade anfallskrig, förslavning, förtryck av icke-muslimer. Inom islam fostras en syn på den icke-muslimska omvärlden som i alla andra fall hade fått vänstern att helt flippa ut - om det inte vara just islam det kommer ifrån!

Känner Grinell till begreppet "dhimmi"? Troligen inte. Dhimmis är, mycket enkelt uttryck, icke-muslimer och "andra klassens medborgare", alltså folk som har mindre rättigheter än den regerande befolkningen. Helt ärligt anser jag att den beskrivningen är en grov underdrift. Dhimmis, icke-muslimer i ett muslimsk land, har få rättigheter och har genom hela den muslimska historien behandlas extremt brutalt (nej, den "muslimska guldåldern" är en myt). Behandlingen av icke-muslimer var och är mycket värre än apartheid i Sydafrika. Ändå hör man inget från vänstern eller människorättskämpar.

När de muslimska arméerna drog fram och andra folk fanns sig plötsligt ockuperade, gavs de tre val:
1) konvertera till islam
2) acceptera dhimmis-status
3) dö

Dhimmis blev beskattade mycket hårt genom "jizya", en speciell skatt endast för dhimmis. När denna skatt skulle betalas tvingades de ofta göra det under förödmjukande former (den muslimska indrivaren slog dem på bakhuvudet när de böjde sig fram är ett exempel) . Syftet är att dhimmis ska känna sig förtryckta och underlägsna, som det står skrivet i Koranen:

"Slåss mot dem som inte tror på Allah [...] eller som inte har förbjudit det som har förbjudits av Allah och hans profet, eller som erkänner den sanna religionen, även om de är Bokens folk [syftandes till judar och kristna], tills de villigt betalar Jizyah, och känner sig underlägsna..."

Dhimmis var också utsatta rent generellt, de fick inte inneha många olika typer av jobb, de var tvungna att bära vissa kläder, fick inte rida på hästar. I norra Afrika tvingades judar bära en gul cirkel på armen (nej, nazisterna var inte först med det).

Exempel:
Imar ibn al-Khattab (kalif mellan 634-644) förbjöd kristna att; upprätta kloster, kyrkor eller liknande och inte heller reparera eller återställa de som redan finns och inte använda någon av dem mot islam eller muslimer; inte motverka att en kristen person blir muslim; ta efter klädstil, hårstil, eller namn som muslimer, de får inte rida med sadlar, bära svärd eller vapen av något slag; långt hår eller sätta upp kors på utsidan av kyrkor eller visa kors offentligt.

Listan kan göras lång. Den muslimska befolkningen kunde hitta i princip vilka ursäkter som helst för att attackera dhimmis, vilket också skedde otaliga gånger (även i alla islamkramares favoritexempel Andalusien i Spanien slaktades mängder med t.ex. judar när det passade de styrande).

Sharia-lagen då, den muslimska lagen. Vad kan den tillföra Sverige? Kanske detta är något för Grinell:

"Den som bytt sin muslimska tro, döda honom" (Sahih Bukhari, vol 9, bok 88, nr 6922)

Det finns vidare en tanke inom sharia att inga civila existerar, bara muslimer och icke-muslimer. Inga icke-muslimer kan vara oskyldiga eftersom de är skyldiga till att förneka "Allah".

Hur ser verkligheten ut? Stämmer den överens med vad islam lär ut i sina skrifter och sina idéer? Dessvärre, ja. Verkligheten är den att islam har befunnit sig i permanent krig med resten av världen ända sedan Muhammeds livstid, dvs. ca 1400 år.

Den första invasionen av Europa skedde redan ca år 630 och försöken har aldrig slutat. De muslimska arméerna stod ju inte långt ifrån Paris i slaget vid Poiters 732. Den sista stora jihad-kampen om Europa skedde 1683 och den skilde sig ingenting från Muhammeds egna jihad-krig. Islams historiska och nutida våldsdåd finner direkt korrelation i doktriner som alltid lärts ut inom islam; jihad-doktrinen om att angripa och erövra områden och länder har lärts ut av samtliga lagskolor inom islam från början och fram till idag.

Finns det någon fredlig tolkning av islam som inom islamisk kontext ses som teologisk konsekvent och legitim? Svaret måste bli nej - det finns ingen sådan tolkning. Förståeligt förvisso, det är svårt att helt tolka bort hur deras främste förebild levde och lärde utan att helt överge islam som religion och koncept.

Samtliga lagskolor påbjuder offensiv jihad, förutom grenen Ahmadiyyah men dessa ses inte som muslimer av ortodoxa muslimer (de menar att Ahmadiyyahs grundare var den siste profeten, vilket är helt oförenligt med övrig islam) och kan anses vara extremt marginella och därmed irrelevanta.

Finns det ett enda exempel på när muslimer har levt i fredlig samexistens med icke-muslimer och då de betraktade sig som dessas jämlikar och inte överlägsna dem? Nej, det finns det inte. Har den muslimska världen någonsin befunnit sig i varaktig fred med den icke-muslimska världen? Nej, förutom en kanske "kall fred" då islam varit avsevärt svagare än västvärlden och därmed inte kunnat iscensätta sina ambitioner.

Allt detta stämmer väl överens med hur det ser ut på vår planet idag. Libanon, som en gång var kristet och hade lite framtidsutsikter, är idag ett av de mer instabila länderna där muslimerna har utfört en brutal mordkampanj på icke-muslimer, se Birgitte Gabriels vittnesmål om dettapå YouTube. På seminariet om islam i Malmö togs de kristnas situationen i dagens Egypten upp. Är det någon som tror att de lever gott och sida vid sida som jämlika med muslimerna?

I många av de stora europeiska städerna ser man att samma hur samma islamiseringsprocess pågår som skett så ofta förr där muslimerna tagit över. Bryssel, Rotterdam, England, Malmö, Paris, Antwerpen,Köpenhamn... Listan på städer som har stora problem med muslimska enklaver kan göras lång.

Skillnaden denna gång är att det inte sker med vapenmakt i första hand, utan man genomför det via röstsedeln, via våra islam-älskande politiker, ivrigt påhejade av den vänstervridna medievärlden som gör allt för att glömma och gömma islams historia och ideologi.

Detta är ett ihopplock av teologiska, historiska och empiriska argument, som visar på det som vi länge sagt - islam är farligt. Var är nu era bevis och argument för hur fel vi har?

Avslutningsvis låter jag Muhammed Kadaffi säga det själv (se på YouTubehär):

"Vi har 50 miljoner muslimer i Europa. Mycket tyder på att Allah kommer att ge islam seger i Europa - utan svärd, utan vapen, utan erövring. De 50 miljoner muslimerna i Europa kommer att förvandla det till en muslimsk kontinent inom ett par decennier. [...]
Allah mobiliserar den muslimska nationen Turkiet och inkluderar det i den Europeiska Unionen. Det är ytterligare 50 miljoner muslimer. Det kommer att finnas 100 miljoner muslimer i Europa. [...]
Europa [...] måste antingen acceptera att bli islamiskt eller förklara krig mot muslimerna."

Ted Ekeroth

U.S FILLING UP WITH DUMB PEOPLE: IMMIGRATION’S ULTIMATE DILEMMA

Here comes the second piece in a series about immigration that Frosty is working on. I will post these as they get published.

By Frosty Wooldridge
October 22, 2009
NewsWithViews.com

Part 1: Illiteracy leads to shoplifting, babies, crime, gangs

As an educator in Colorado through the 70s, 80s and 90s, I watched academic standards and expectations drop like a brick in a bucket of water, like a jet fighter plane auguring into the ground, like water cascading over Niagara Falls. As if guided by an invisible hand nationwide, administrators forced teachers to dumb down the academic requirements. Teachers passed kids to the next grade level whether those children performed or not.

As they failed to cement their educational foundations with the basics—the gaps in their math, science, reading and English skills—created terrible frustrations in their personal lives. When their irritation levels became too great, they ‘gave up’ their pursuit of minimal levels of educational achievement. Often, while being ‘pushed’ up through grade levels, they acted out their annoyances with disrespect for teachers as they became malcontents, troublemakers or shut down all together to cope with their growing lack of self-esteem and failures.

This year, Paul Robeson High School in Chicago, Illinois featured 115 pregnant girls. That equals not only115 dumb girls, but 115 dumb boys, which will beget 115 more troubled babies facing horrific futures on all counts. Thus, millions drop out or ‘graduate’ functionally illiterate, i.e., cannot think critically, read at a fifth grade level or balance a check book.

To completely upend and degrade the educational systems of America, the late U.S. Senator Teddy Kennedy, in 1965, passed a bill to inject 1.2 to 1.5 million immigrants into the equation annually. They arrived with dozens of languages, cultural bias against education and hostility toward learning.

Forty years later, and 100 million people added to the United States from disparate cultures around the world, educational systems around America grind on in total chaos. With a 600,000 Middle Eastern immigrant load in Detroit, Michigan, as reported by NBC’s Brian Williams, “…76 percent of high school students in Detroit schools flunked out this June…other cities like Chicago, Los Angeles and Houston feature similar dropout rates from 50 to 60 percent…each year 1.2 million teens hit the streets illiterate.”

That leads up to the distressing fact that 1 in 7 Americans remains functionally illiterate:

Illiteracy Statistics

42 million American adults can't read at all; 50 million are unable to read at a higher level that is expected of a fourth grader.
The number of adults that are classified as functionally illiterate increases by about 2.25 million each year.
20 percent of high school seniors can be classified as being functionally illiterate at the time they graduate. Source: National Right to Read Foundation

Where Illiteracy Leads

70 percent of prisoners in state and federal systems can be classified as illiterate.
85 percent of all juvenile offenders rate as functionally or marginally illiterate.
43 percent of those whose literacy skills are lowest live in poverty. Source: National Institute for Literacy

Yet, with those disturbing figures, our U.S. Congress imports an added 2.5 million legal and illegal immigrants into this country every year. That equals over 200,000 every 30 days. Their kids overwhelm our schools. They subvert education for our own children. The immigrants themselves face daunting challenges as to culture, language and jobs.

In Denver, we suffer 85 languages and a 67 percent Denver Public Schools flunkout rate as reported by the Rocky Mountain News in a story “What Happened?” Ironically, the ‘Rocky’ bankrupted in 2008 because not enough people could read! The same holds true for dozens of cities across our country.

Becoming a nation of dummies in the 21st century

What happens when somebody cannot read, write or perform simple math? If they cannot obtain a labor job, they pursue crime, drugs, alcohol, welfare, homelessness and worse. Such uneducated women usually become pregnant and their children become abused, live in poverty and become wards of the state. Over 13.4 million American children live below the poverty line according to Katie Couric in a recent telecast. An astounding 35 million Americans subsist on food stamps.

What happens when young adult women fail their educational pursuits? I’ll use one state to show you the underbelly of what’s happening to the United States:

Nearly nine of every 10 teen-agers who gave birth in Massachusetts were unmarried, the highest percentage of out-of-wedlock teen-age births of any state in the nation. According to the most recent data available from the National Center for Health Statistics, 86 percent of the 7,018 mothers under age 20 who gave birth in this state two years ago were not married. The percentage was higher in Boston, hitting 92 percent. In Springfield, 90 percent of teen-age mothers were unmarried. "It is staggeringly high," said state Health and Human Services Secretary Charles D. Baker Jr. Additionally, it is estimated that 80 percent of unwed teen mothers end up welfare.

In a penetrating article, Jared Taylor, “The Silent Catastrophe” October 12 2009, “One great, avoidable evil we face is the declining quality of the American work force. The Census Bureau tells us that if immigration continues at its current rate of nearly two million people a year, whites will become a minority of the under-18 child population in just 14 years—in 2023—and will become a minority of the working population just 16 years later. The greatest increase will be in Hispanics, who are now dropping out of high school at higher rates than blacks, doing little better than blacks when they manage to stay in school, and are the group least likely to go to college. Demographers are beginning to warn that as well-educated, white baby boomers retire and are replaced by poorly educated blacks and Hispanics, the productivity gains of the last several hundred years will be reversed, and the United States could go into a tailspin.”

“We have the possibility of transforming the American dream into the American tragedy,” says Irwin Kirsch, senior research director at the Educational Testing Service. He warns that our increasingly non-white and immigrant workforce threatens not only our standard of living, but the very survival of republican government based on an informed middle class.

“Here are some of the facts,” said Taylor. “In 2007, 93.5 percent of white and 93.1 percent of Asian 18- to 24-year-olds had graduated from high school. The figures for blacks and Hispanics were 88.8 percent and 72.7 percent, meaning that Hispanics were more than four times more likely than whites and 2.4 times more likely than blacks to have failed to graduate from high school.”

Painfully, as witnessed in Detroit, so many poor people shoplifted from grocery stores and retail merchants that they bankrupted or vacated the inner city. The poor cannot find a place to buy their groceries even with food stamps. On a national scale, shoplifters hoist $35 million a day in goods from retail stores. We all pay for that massive theft. Think of the implications of adding 70 million more immigrants to our cities across America.

John Wayne said, “Life is tough, but it’s even tougher if you’re stupid!”

Part 2: Consequences from growing illiterate numbers

© 2009 Frosty Wooldridge - All Rights Reserved

onsdag 21 oktober 2009

Obama's Muslim adviser says Sharia "misunderstood"

Yes, all that hand-chopping and stoning really isn't all that bad, if you look at it from the right perspective. Dalia Mogahed, you may recall, along with John Esposito cooked the data from a global survey of Muslim attitudes in order to increase the number of Muslim "moderates" -- classifying people as "moderate" who hate America, want to impose Sharia, and support suicide bombing. "Barack Obama adviser says Sharia Law is misunderstood," by Andrew Gilligan and Alex Spillius in the Telegraph, October 8 (thanks to Andrew Bostom):

President Barack Obama's adviser on Muslim affairs, Dalia Mogahed, has provoked controversy by appearing on a British television show hosted by a member of an extremist group to talk about Sharia Law.

Miss Mogahed, appointed to the President's Council on Faith-Based and Neighbourhood Partnerships, said the Western view of Sharia was "oversimplified" and the majority of women around the world associate it with "gender justice".

Here's some gender justice straight out of the Koran. The Koran likens a woman to a field (tilth), to be used by a man as he wills: "Your women are a tilth for you (to cultivate) so go to your tilth as ye will" (2:223).

The Koran also declares that a woman's testimony is worth half that of a man: "Get two witnesses, out of your own men, and if there are not two men, then a man and two women, such as ye choose, for witnesses, so that if one of them errs, the other can remind her" (2:282).

It allows men to marry up to four wives, and have sex with slave girls also: "If ye fear that ye shall not be able to deal justly with the orphans, marry women of your choice, two or three or four; but if ye fear that ye shall not be able to deal justly (with them), then only one, or (a captive) that your right hands possess, that will be more suitable, to prevent you from doing injustice" (4:3).

It rules that a son's inheritance should be twice the size of that of a daughter: "Allah (thus) directs you as regards your children's (inheritance): to the male, a portion equal to that of two females" (4:11).

Worst of all, the Koran tells husbands to beat their disobedient wives: "Men are in charge of women, because Allah hath made the one of them to excel the other, and because they spend of their property (for the support of women). So good women are the obedient, guarding in secret that which Allah hath guarded. As for those from whom ye fear rebellion, admonish them and banish them to beds apart, and scourge them" (4:34).

It allows for marriage to pre-pubescent girls, stipulating that Islamic divorce procedures "shall apply to those who have not yet menstruated" (65:4).

And here is some gender justice from the Hadith:

Muhammad said: "If a husband calls his wife to his bed [i.e. to have sexual relation] and she refuses and causes him to sleep in anger, the angels will curse her till morning." -- Bukhari 4.54.460

And: "By him in Whose Hand lies my life, a woman can not carry out the right of her Lord, till she carries out the right of her husband. And if he asks her to surrender herself [to him for sexual intercourse] she should not refuse him even if she is on a camel's saddle." -- Ibn Majah 1854

The White House adviser made the remarks on a London-based TV discussion programme hosted by Ibtihal Bsis, a member of the extremist Hizb ut Tahrir party.

The group believes in the non-violent destruction of Western democracy and the creation of an Islamic state under Sharia Law across the world.

Should an adviser to the President of the United States really have given her sanction to such a group? Apparently she has no problem with its goal:

Miss Mogahed appeared alongside Hizb ut Tahrir's national women's officer, Nazreen Nawaz.

During the 45-minute discussion, on the Islam Channel programme Muslimah Dilemma earlier this week, the two members of the group made repeated attacks on secular "man-made law" and the West's "lethal cocktail of liberty and capitalism".

They called for Sharia Law to be "the source of legislation" and said that women should not be "permitted to hold a position of leadership in government".

Miss Mogahed made no challenge to these demands and said that "promiscuity" and the "breakdown of traditional values" were what Muslims admired least about the West.

She said: "I think the reason so many women support Sharia is because they have a very different understanding of sharia than the common perception in Western media.

"The majority of women around the world associate gender justice, or justice for women, with sharia compliance.

"The portrayal of Sharia has been oversimplified in many cases."...

Miss Mogahed admitted that even many Muslims associated Sharia with "maximum criminal punishments" and "laws that... to many people seem unequal to women," but added: "Part of the reason that there is this perception of Sharia is because Sharia is not well understood and Islam as a faith is not well understood."

Yes, and unfortunately, the chief misunderstanders of Islam are all those Muslims who somehow keep getting the crazy idea that their religion obliges them to wage war against unbelievers. But of course Mogahed didn't mean them -- rather, she meant those irritating non-Muslims who keep noticing that all these misunderstanders of Islam keep invoking Islamic texts to justify violence and supremacism.

The video of the broadcast has now been prominently posted on the front page of Hizb ut Tahrir's website.

Miss Mogahed, who was born in Egypt and moved to America at the age of five, is the first veiled Muslim woman to serve in the White House. Her appointment was seen as a sign of the Obama administration's determination to reach out to the Muslim world.

She is also the executive director of the Gallup Center for Muslim Studies, a project which aims to scientifically sample public opinion in the Muslim world.

During this week's broadcast, she described her White House role as "to convey... to the President and other public officials what it is Muslims want."

Not what America might want from Muslims -- i.e., respect for Constitutional pluralism and republican government.

Islamiseringshotet - en definition

Från SD Kuriren
Islamiseringshotet - en definition

Ett bärande inslag i Sverigedemokraternas polititik är opinionsbildningen mot det islamiseringshot som Europa inklusive Sverige är utsatt för. Det hotet består i att allt fler muslimska invandrare ställer allt mer långtgående krav på värdlandet, och i länder såsom England och Holland är den muhammedanska samfälligheten redan att betrakta som en stat i staten där exempelvis sharialagar tillämpas, där terrordåd skett och där islamkritiska personligheter mördats.

Det är ställt utom allt tvivel att vårt parti är det enda som tar detta hot på allvar. De sju etablerade riksdagspartierna tenderar att inte alls uppfatta den muslimska invandringen som ett hot - tvärtom tycks man mena att den uteslutande berikar vårt samhälle. Detta trots att man borde ha sett vartåt det barkar när Malmös socialdemokratiska kommunalråd och fritidsnämnden i Malmö - även kallat Lilla Gaza - i våras beslöt sig för att spela en Davis Cup-match i tennis mellan Sverige och Israel utan publik, detta som en rädslans och feghetens eftergift gentemot militanta islamister.

Jag smickrar mig med att ha uppmärksammat hotet i fråga på ett tidigt stadium. Redan 1993, det vill säga långt före 11 september 2001 och långt innan Sverigedemokraterna var ett parti att räkna med, skrev jag en artikel i tidskriften Contra (nummer 6 1993) med rubriceringen "Efter kommunismens fall - blir islam nästa globala hot?". Artikeln inleds med ett citat ur Koranen: "Muhammed är Guds apostel, och de, som följa honom, äro fruktansvärda mot de otrogna, men barmhärtiga mot varandra." (48:29) Jag citerar vidare ur min artikel:

"Islams historia är oupplösligen förenad med krig, blodsutgjutelse och hets mot 'de otrogna', d v s människor av annan religiös övertygelse. Profeten själv ledde flera härnadståg, och så sent som 1683 stod muslimska krigare utanför Wiens murar. 1686 stod slaget om Buda i Ungern...Den islamiska invandringen till Västeuropa från främst Nordafrika men även från de muslimska staterna i det forna Sovjetunionen samt arabvärlden har tilltagit dramatiskt under senare år, också till Sverige. Detta sker samtidigt som arbetslöshet, socialt kaos, etisk uppluckring och korruption ökar i vår del av världen...Det behövs ingen större fantasi för att inse, att denna utveckling kan leda till en katastrof. De muslimer, särskilt de ortodoxa, som kommit till Sverige har nu börjat ställa allt högre krav på att det svenska samhället skall anpassa sig enligt deras sätt att leva."

Jag citerade därpå Svenska Dagbladet från den 16 juni 1993: "Allt fler muslimska fundamentalister och deras barn ställer nu krav på särbehandling i grundskolan och skolledningen står utan lösningar på de stigande problemen." Det har således hört till vanligheten att kravställarna vill att muslimska flickor skall ha särskilda omklädningsutrymmen, att simhallar skall könsuppdelas, att barn av muslimsk börd inte skall få vanlig religionsundervisning, att Israel inte skall finnas med på kartan, att ingen engelskundervisning skall involvera USA eller amerikanska förhållanden, att skolavslutningar i kyrkor med "Den blomstertid nu kommer..." skall bannlysas, med mera.

I avslutningen av artikeln heter det:

"Risken med den ökade muslimska invandringen är, att den kan utnyttjas av fundamentalistiska extremister - Sverige är redan alltsedan 1970-talet en tillflyktsort för arabiska terrorister. Ett tecken på att myndigheterna är medvetna om problematiken demonstreras av, att SÄPO helt öppet i tidningsannonser eftersöker analytiker med speciella kunskaper om arabvärlden."

Förhoppningsvis är våra säkerhetstjänster fortfarande, 16 år efter det att artikeln skrevs, medvetna om de problem en ökad muslimsk immigration ofelbart ger upphov till. Fullt klart är att de etablerade partierna inte är det. I stället utnyttjar de Sverigedemokraternas högst befogade varningsord som ett tillfälle att komma åt vårt parti!

Reaktionerna på Jimmie Åkessons debattartikel om den islamska utmaningen mot vårt samhälle i Aftonbladet den 18/10 kan lämpligen ses som en bankruttförklaring av den svenska makteliten inklusive etablerade medier, politiker och kulturföreträdare. Den politiska korrekthetens flagga hålls högt, samtidigt som de mest häpnadsväckande floskler yttras. Jag såg och hörde vice statsminister Maud Olofsson gasta som en nötskrika på Åkesson i TV-soffan i morse, en föga uppbygglig konsert som även den förment neutrala programlederskan stämde in i.

Priset togs väl ändå när såväl den senare som Olofsson undrade om SD skall ge sig på judarna härnäst. Detta alltså sagt om Sveriges troligen mest jude- och Israel-vänliga parti! Det är ju just de muslimska extremisterna som vill ge sig på judarna, oftast under antisionismens täckmantel. Och som faktiskt redan har gjort det - stormuftin i Jerusalem tog initiativet till pogromer i Jerusalem i början på 1920-talet och solidariserade sig sedan med Hitler och Nazityskland. Han är fortfarande en hjälte för Hamas och andra palestinska krafter.

Jimmie har sagt, men jag säger det igen:

Sverigedemokraterna har ingenting emot vare sig muslimer eller andra invandrargrupper som har giltiga skäl att komma till och stanna i Sverige och som vinnlägger sig om att anpassa sig till svenska lagar och regler. Vårt parti vill se en assimilering och integrering av utifrån kommande människor och grupper av människor, inte en apartheidliknande segregering som givit upphov till svåra problem liknande dem som existerar i Rosengård. Och vi vill definitivt inte se och höra muslimska slynglar i Rosengård och på andra platser med stenkastning angripa brandmän och sjukvårdare under "Allahu-Akbar"-rop.

Skall detta vara så förtvivlat svårt att förstå, Maud Olofsson och andra politiskt korrekta nötskrikor inom etablissemanget som i realiteten fungerar som nyttiga idioter åt islamiseringsivrarna?

Jag vill avsluta med ett kort utdrag ur det tal SD:s internationelle sekreterare Kent Ekeroth höll vid Landsdagarna i Ljungbyhed nyligen:

"Islamiseringen är dagens viktigaste politiska fråga. Antingen går vi under med en suck, eller också gör vi motstånd. Nu är vi inne i en ny fas i ett uråldrigt krig som går 1400 år tillbaka i tiden...islam är en imperialistisk ideologi som arbetar för världsherravälde. Men det finns hopp.Fler och fler partier i Europa inser islamiseringshotet. 2010 kommer SD in i riksdagen, så att det äntligen kan bli slut på det mångkulturella eländet!"

För övrigt vill jag uppmana alla som kan och vill att stödja den nyinrättade antiislamiseringsfond som Ted och Kent Ekeroth informerade om på Landsagarna: www.antiislamiseringsfonden.se.

Åkessons svar på attackerna i media

Följande inlägg, skrivet av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, publicerades i dag på SVT Debatt och är ett svar på en artikel skriven av Fredrik Malm (FP):

Från en population på bara ett par tusen muslimer under 1960-talet, har vi idag ungefär en halv miljon muslimer i Sverige. Det är en snabb, för att inte säga radikal, demografisk förändring som inneburit stora samhällsproblem.

Attacker mot staten i form av stenkastning mot brandkår, busschaufförer och polis, upplopp, massarbetslöshet, hedersmord och gängkriminalitet är några av de företeelser som idag präglar flera av de bostadsområden i Sverige som har en hög andel muslimska invånare.

Det ska konstateras att jag aldrig påstått att islam är på väg att ta över Sverige, däremot att det finns all anledning att ifrågasätta och kritisera de senaste decenniernas samhällsutveckling där islam, i takt med att den muslimska populationen blir större, får allt mer inflytande, samtidigt som det svenska samhället stegvis anpassar sig till högljudda krav på muslimska särrättigheter.

Vi har redan sett hur våra skolor avskaffar svenska traditioner som skolavslutningar i kyrkan, hur muslimska friskolor dyker upp och hur sharialagar tillåts styra i vissa rättstvister idag i Malmö. Ett annat tecken i tiden är den nystartade kursen vid Lunds universitet som går under rubriken, "tillämpning av sharia i Sverige och EU, 7,5 hp". I dess kursbeskrivning står bland annat följande: "Vad många inte vet är att sharia redan tillämpas här. Det sker som inofficiell rådgivning i muslimska församlingar men också i svenska domstolar inom ramen för internationell privaträtt."

Fredrik Malm skriver att min kritik mot islam saknar verklighetsförankring, men han lyckas inte nämna ett enda exempel på vart min kritik skulle brista.

Malm utgör en i raden av värderelativistiska liberaler som inte tycks se någon principiell mening med att försvara de värden som gäller alltifrån kvinnors grundläggande rättigheter och demokratiska fri- och rättigheter till ett samhälle där alla medborgare, oavsett etnisk bakgrund, behandlas lika och där ingen grupp ges privilegier på bekostnad av någon annan.

Om Malm på allvar skulle värna dessa värden, istället för att kritisera det enda parti som står upp till deras försvar, så vore en logisk följd att han ställde sig bakom vår kritik av de medeltida idéer och tankesystem som ryms inom islam.

Antingen är man beredd att, som vi Sverigedemokrater, försvara svenska normer och värderingar och ett samhälle byggt på gemensam värdegrund, eller så väljer man att fortsätta på den väg som leder till ett splittrat samhälle, där olika grupper har olika rättigheter. För mig är valet enkelt: Vår kultur, kvinnors rättigheter och våra demokratiska värden är värda att ta strid för.

Det blir något paradoxalt när Fredrik Malm försöker göra gällande att han och hans parti inte anser att någon människa ska särbehandlas. Folkpartiet har bland annat varit med och röstat igenom de så kallade "instegsjobben", en reform som innebär att staten går in och subventionerar samtliga lönekostnader för de senaste årens invandrare med hela 75 procent, vilket i praktiken innebär att svenskar finansierar sin egen diskriminering på arbetsmarknaden.

Jag välkomnar en saklig och öppen debatt om islamiseringen och dess konsekvenser. Problemet måste kunna diskuteras öppet och utan den typ av åsiktscensur som DN Debatt, SSU, Centrum Mot Rasism m fl samhällsaktörer idag visat prov på. Sverigedemokraterna är en garant för det fria ordet och en levande debatt.

Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna

Missa inte programmet Debatt i kväll, klockan 20:30 på SVT2, då Jimmie Åkesson och Fredrik Malm (FP) möts i debatt. För mer info: www.svt.se/debatt

tisdag 20 oktober 2009

Mer skriverier om Åkesson

"Svenska medier leker på Sverigedemokraternas villkor"

 

DN Debatt 21 oktober. Kulturjournalist på SVT: Jimmie Åkesson måste vara världens lyckligaste politiker i dag.

 

Islamic Center-vd:

Islamic Center-vd:"Bra att Åkesson äntligen kom ut och visade vem han är."

 

 

Aftonbladets Jan Helin:

Aftonbladets Jan Helin: "Det är viktigt att visa vad SD har för värderingar".

 

 

Statsvetare: "Ett första tecken på att SD söker sig till högerflanken".

Mariam Osman Sherifay: "Därför anmäler jag Aftonbladet."

Flera anmälningar mot Aftonbladet. Skarp kritik efter SD:s debattartikel.

Och så mer från Rosengård- 21 årig kvinna attackerad av unga män

Sydsvenskan PUBLICERAD 21 OKTOBER 2009 5.10

En 21-årig kvinna blev jagad och nerslagen i Malmö av flera unga män natten mot onsdag.
- Hon skulle gå hem från Rosengård till Pysslinggatan vid ettiden. Vid Herrgården kom fyra-fem män som sade att de ville ha hennes telefon, säger Bo Paulsson vid polisens krimjour i Malmö.

MALMÖ. Kvinnan sprang men de hann upp henne, fällde henne och började slå henne.

När hon anträffades på Inre ringvägen blödde hon från näsa och mun. Kvinnan behövde inte köras i ambulansen som kommit till plats, utan skjutsades till sjukhus av en polispatrull.

Hon uppfattade att gärningsmännen var ungefär i 18-25-årsåldern. De är på fri fot.

Aftonbladet påstår att det inte finns källor till Åkessons påståenden- FEL!

SD_källor

Efter gårdagens massmediala hets mot partiet Sverigedemokraterna, där Aftonbladet riskerar att åtalas för hets mot folkgrupp på grund av att Aftonbladet (notera Aftonbladet och inte Sverigedemokraterna) valde att skriva en tillspetsad rubrik för att späda på hatdrevet mot partiet, går nu SD ut med ett pressmeddelande där man redovisar källorna till uppgifterna i debattartikeln.

Fria Nyheter väljer att publicera pressmeddelandet i sin helhet.

[PRESSMEDDELANDE FRÅN SVERIGEDEMOKRATERNA]

Med anledning av att den debattartikel om islamisering, som Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson under gårdagen fick publicerad i Aftonbladet, av ett samstämmigt etablissemang, har dömts ut som helt baserad på lögner, fördomar och allmän illvilja, publicerar partiet här några av de källor som legat till grund för artikelns innehåll.
Slutsatsen, som partiet menar att man kan dra av nedanstående källförteckning, är att om Jimmie Åkessons artikel skall kunna definieras som lögnaktig och hetsande, så måste detta också innebära att svensk och utländsk media vid upprepade tillfällen har fört fram enskilda fall av lögner och hets, men om dessa medier talar sanning, då är också påståendena i Åkessons artikel sanna.
Beträffande artikeln vill Sverigedemokraterna också informera om att rubriken, som av Aftonbladet framställdes som ett citat, som flitigt citerats av andra medier och till och med varit föremål för en polisanmälan, var helt påhittad av Aftonbladet själva. Partiet kontaktade under gårdagen av Aftonbladet för att kräva en rättelse, då man ansåg att rubriken framställde artikelns innehåll på ett felaktigt sätt och gav sken av att Åkesson vände sig emot enskilda muslimer snarare än islam som religion och ideologi. Tidningen vägrade dock att rätta till sitt misstag.
Urval av källor till stöd för artikelns olika påståenden:
En relativt stor andel av Europas muslimer hyser fundamentalistiska uppfattningar:
Den tyska ”Verlockender Fundamentalismus. Türkische Jugendliche in Deutschland” (Wilhelm Heitmeyer, Joachim Müller, Helmut Schröder) från 1997, visade att attityderna bland de turkiska andragenerationsinvandrarna i Tyskland såg ut enligt följande:

- 49% ansåg sig vilja leva efter Koranen (följa gudomliga befallningar) och motsätta sig alla former av moderniserad Islam (reformation)
- 65% var övertygade om sharia-lagens överlägsenhet jämförd med annan lagstiftning
- 50 % ansåg sig aldrig komma att anpassas till sättet att leva i väst utan hellre styras av Islam
- 56 % ansåg alla andra religioner än Islam vara falska (omöjliga att anpassa sig till) och tillskyndarna otrogna
- 36 % kunde tänka sig att utöva våld mot otrogna om det var till fördel för Islam
- 23% ansåg det vara rätt att döda den som motarbetade Islam
- 30% ansåg att författaren Salman Rushdie skulle avrättas för att ha smädat islam

En undersökning gjord av institutet, Foqus Ethno marketing, i december 2004, visade att var tredje muslim i Holland ville införa Sharialagar i landet.
ICM-undersökning, Storbritannien, 2006 visade på en muslimsk radikalisering och att bland annat att 40% av Storbritanniens muslimer vill att Sharialagar skall införas i landet samt att ca var femte tillfrågad uppgav sig sympatisera med ”känslorna och motiven” hos de självmordsbombare som 2005 dödade 52 britter i en tunnelbaneattack.
En undersökning utförd av institutet, Lansdowne Market Research, 2006, Irland, visade att 36% av de irländska muslimerna ville att sharialagar skulle införas på Irland. Bland de unga muslimerna var det hela 57% som ansåg att Irland borde bli en muslimsk stat. 19% av de tillfrågade sade sig respektera Al-Qaida och Osama bin Ladin.

Radikaliseringsprocess bland muslimer i Sverige:
Oss veterligen finns inga stora attitydundersökningar liknande de ovan anförda beträffande svenska förhållanden. Flera indikationer på en pågående radikalisering har dock framkommit de senaste åren:

  • Svenska Dagbladet uppger 2004-05-24 att företrädare för Södermalmsmosken i Stockholm, vid inofficiella samtal, uppgivit att de upplever ett växande problem med fundamentalism bland unga muslimer i Stockholm och att det börjat dyka upp grupper som stöder talibanerna i Afghanistan.
  • När den ledande socialdemokraten, Nalin Pekgul, i november 2005, tillkännagav att hon bestämt sig för att lämna Tensta uppgav hon den ökade radikalisering bland muslimerna, främst de unga, som ett av huvudskälen.
  • Sydsvenska Dagbladets artikelserie ”Haram inom islam” från februari 2006 gav flera exempel på radikalisering bland unga muslimer.
  • Även Uppdrag gransknings program om islam och integrationen från 2006 gav flera allvarliga exempel på fundamentalism bland unga muslimer i Sverige.
  • Kravallerna i Rosengård i december 2008, då muslimska ungdomar, under stridsropet Allah Akbar!, angrep polisen i syfte att bevara sin källarmoské, borde också kunna betraktas som en i raden av indikationer på en ökad radikalisering.
  • I januari 2009 presenterades rapporten ”Hot mot demokrati och värdegrund – en lägesbild från Malmö”. Rapporten som utförts av ,Centrum för Asymmetriska Hot och Terrorismstudier (CATS), visade på en pågående radikalisering bland Malmös muslimer.

Konstnärer i Sverige under dödshot:

  • Sveriges Radio meddelade i september 2007 att den svenske konstnären Lars Vilks tilldelats polisbeskydd efter att ha fått motta mängder av dödshot och efter att en fundamentalistisk muslimsk grupp satt ett pris på hans huvud på grund av att han ritat en karikatyrteckning av profeten Muhammed.
  • I februari 2005 valde Världskulturmuseet i Göteborg att plocka ned/cencurera ett verk av konstnärinnan Louiza Darabi. Verket hade upprört svenska muslimer eftersom det skildrade en sexakt och en vers ur koranen i samma bild. Orsaken till att verket plockats bort var att museet och konstnärinnan hotats.

Ett tiotal muslimska terrororganisationer etablerade i Sverige:
Sydsvenska Dagbladet rapporterade 2001-09-18 att Svenska Säpo skulle överföra information om militanta islamiströrelser i Sverige till sina amerikanska kollegor. I artikeln sägs det att: ”Säpos terroristrotel såg under 1990-talet hur ett tiotal militanta muslimska rörelser – alla med stark koppling till internationell terrorism – etablerade sig i Sverige.” . Som exempel på dessa grupper nämns bland annat: Hizbollah, GIA, Al-Gamaa al-Islamiya, Al-Jihad, den egyptiska grenen av Islamiska Jihad.

Ledande muslimska företrädare har framfört krav på införandet av sharialagar i Sverige:
Enligt Dagens Nyheter 2006-04-27 hade Mahmoud Aldebe, ordförande för Sveriges muslimska förbund med ca 70 000 medlemmar sänt ut ett brev till samtliga riksdagspartier där han krävde införandet av sharialagar på det familjerättsliga området i Sverige samt en rad andra åtgärder för att förändra det svenska samhället i islamistisk riktning. Trots vissa protester från andra muslimer har Aldebe kunnat sitta kvar som ordförande och fortsätta samarbeta med andra muslimska organisationer i Sverige. Nu ämnar han kandidera till riksdagen för centerpartiet.

Svenska landsting använder skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar:
Tidigare i år meddelade Sveriges kommuner och landsting, SKL, att man fattat beslut om att rekommendera att alla landsting ska erbjuda omskärelse av pojkar, även om det inte är medicinskt motiverat. I pressmeddelandet sades det också att 10 landsting idag erbjuder sådan omskärelse.

Flest våldtäkter i Europa:
I en artikel med rubriken ”Flest våldtäkter i Sverige” rapporterade Dagens Nyheter 2009-04-27 att ett europeiskt forskarteam under ledning av professor, Liz Kelly från Metropolitan University i London, kunnat konstatera att Sverige hade högst antal anmälda våldtäkter av samtliga europeiska länder. Antalet våldtäkter i Sverige var 46 st per 100 000 invånare, vilket t ex är dubbelt så mycket som England och nästan 20 ggr så mycket som i flera östeuropeiska länder.

Överrepresentation bland män från muslimska länder:
I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″ framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.
Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.
I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”
I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17″ framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten. Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.
Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.
I Dagens Nyheter 2000-02-11 intervjuades en grupp invandrarungdomar med bakgrund i Mellanöstern angående en gruppvåldtäkt i Rissne några veckor tidigare. Svaren som framkom visar att det bland invandrare meddenna bakgrund, som i de flesta fall också är muslimsk,finns attityder som skulle kunna utgöra en förklaring till överrepresentationen. Hur utbredda dessa attityder är, finns det dock, oss veterligen, ingen statistik på. Nedan följer ett citat från artikeln:
”…det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej, säger Hamid. Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig. [...] Det var ingen tillfällighet att det var en svenska som skändades i Rissne – det framgår tydligt av samtalet med Ali, Hamid, Abdallah och Richard. Alla fyra ser i någon mening ner på svenska flickor och hävdar att denna inställning är vanlig bland unga män med föräldrar som har invandrat till Sverige. [...] Det är alldeles för lätt att få en svensk hora… tjej, menar jag, säger Hamid och ler generat över sitt ordval. [...] Många invandrarkillar är ju med svenska tjejer när de är tonåringar. Men sen när de ska gifta sig tar de en riktig kvinna från sin egen kultur som inte har varit med någon kille. Så ska jag göra. Jag har inte så mycket respekt för svenska tjejer. Man kan säga att de blir sönderknullade.”

Separata badtider för män och kvinnor
I bland annat en artikel i Svenska Dagbladet 2008-02-28 framgår det att separata badtider för män och kvinnor blir allt vanligare i Sverige. I artikeln framgår det också att denna utveckling har en koppling till islams krav om att en kvinna inte får visa sin kropp för någon man hon inte är gift med.

Utredning av införandet av könssegregerad simundervisning i skolan
I Sydsvenska Dagbladet 2008-04-08 kunde man läsa att Malmös styrande politiker överväger att tillsätta en utredning om att införa könssegregerad simundervisning i skolan eftersom många muslimska föräldrar tycker det är syndigt att pojkar och flickor simmar tillsammans och därför förbjuder sina barn att delta. Attityden bland de muslimska föräldrarna har resulterat i en kraftigt försämrad simkunnighet bland barnen i invandrartäta stadsdelar.

Förskolor slutar servera fläskkött
I Sydsvenska Dagbladet 2007-03-31 kunde man läsa att flera av kommunens förskolor nu slutar att servera fläskkött till barnen. Orsaken är att det blir för dyrt att köpa in både fläskkött till de icke muslimska barnen och nötkött till de muslimska…

Nya skollov för att fira avslutningen på Ramadan
I en artikel i Dagens Nyheter 2004-06-10 framgick det att Sigtuna och Huddinge kommun fattat beslut om att införa ett nytt skollov för att fira Eid al fitr, avslutningen på Ramadan. I artikeln sägs det också att flera kommuner och stadsdelar överväger att följa exemplet eller redan har infört liknande lösningar.

Muslimsk majoritet i Malmö inom några decennier:
I en artikel i Financial Times 2008-01-18 kan man läsa följande:
”Malmö (population 278,000) is now one-quarter Muslim. And that proportion is rising rapidly due to continuing immigration and differential birth rates. Officials accept that most of the inhabitants will be of non-Swedish origin within a decade, and that a Muslim majority could follow soon after that. Like more obvious multi-ethnic places such as Birmingham and Rotterdam, Malmö would be a ”majority minority” city.”

HÄMTAT FRÅN FRIA NYHETER

Imamen Abd al Haqq Kielan ska debattera mot Åkesson

 

 

Abd al Haqq Kielan är en extremt farlig person. Han deltog i ”Adaktusson 2007-09-13″ på TV8. Om hans framträdande kan man säga följande:

Abd al Haqq Kielan är som alltid helt förutsägbar. Skickligt och i en förtroendeingivande stil ljuger han intervjuaren och publiken rakt upp i ansiktet.
Några exempel: ”Islam har ända från början förbjudit attacker på civila. …förbjudit attacker på kvinnor och barn, på gamla, på präster, på munkar…”.

Det förhåller sig precis tvärtom. Islam skiljer inte på civila och andra; endast på muslimer och otrogna. Se bl a det som sägs om civila på sid 70 i skriften ”A Broader Conceptualization of Islam and Terrorism”.

Vidare: “Ändå tror de att de gör något för islam fast de gör precis tvärtemot vad profeten Muhammed sagt”. ”Islam förbjuder honom att självmordsbomba folk.”

Verkligen?! Det är precis tvärtom. Åter en ren lögn.
Och mer: ”Det är rent politiska intressen för det har inget med religion att göra egentligen. Man tar några slagord från islam som man får dehär personerna att tro på.

Om man älskar profeten så umgås man med sina medmänniskor med fredliga medel.

Dom tror sig konvertera till islam men konverterar till en sekt”

Ytterligare ett antal lögner. Islam var de facto både religion och politik från första början i Medina. Profeten umgicks med sina ”medmänniskor” med allt annat än fredliga medel. Ett särskilt nästan semantiskt problem (som så ofta med islam) är att enligt islamisk doktrin är endast muslimer ”medmänniskor”.

Kielan menar att muslimska ledare skall ”bemöta det (radikalismen?) med sunda argument som är baserade på islam”. Problemet är bara att de s k ”islamisterna” är de som verkligen kan Koranen och hadither. Samtidigt har de s k ”moderata” oftast betydligt sämre kunskaper. De vet detta och kan därför inte kritisera de ”radikala”.
Man kan se många exempel på detta i UK.

Kielans sätt att tala och framträda är ägnade att väcka förtroende. Detta i kombination med folks genuina okunskap om islam gör att hans direkta lögner går hem. Han är en integrerad del av den muslimska offensiven. Hans specifika uppgift är att ge en moderat, civiliserad bild av islam och samtidigt varna för de radikala och samtidigt påstå att de misstolkat islam.

Syftet med detta är dels att invagga oss i säkerhet vad beträffar islam och att samtidigt genom att vifta med hotet från de radikala förmå vårt samhälle till ständiga eftergifterför islam; få oss att bedriva apeasementpolitik.

Här är vad han sagt i Aftonbladet 20 Oktober, 2009 angående Åkesson:

”SD:s hatbudskap kan locka lättskrämda”

Imam Abd al Haqq Kielan om Jimmie Åkessons syn på islam

DEBATT Man blev nästan mörkrädd när man läste Sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkessons programförklaring här i går. Men bara nästan, för hans argumentation är enkel att genomskåda. Han har svängt ihop en mycket avslöjande debattartikel som visar hela avgrunden av hans och hans partis otäcka människosyn. Med taktiken att utmåla islam och de svenska muslimerna som det stora hotet mot fosterlandet tror han sig ha funnit receptet för att ta sig in i Sveriges riksdag.

Åkesson propagerar därför ohämmat om ett islam som gillar våld och om muslimer som är radikala, benägna att våldta folk och gå med i terrororganisationer.

Faktum är att islam har ett humant och icke-aggressivt budskap. Redan själva namnet har med fred och trygghet att göra. De islamiska samhällena i Afrika, Asien och Mellanöstern har historiskt sett varit fredliga jämfört med ett Europa som slitits sönder av krig efter krig. Modern forskning visar detta. Det finns gott om böcker att läsa i ämnet.

Nästa osanning: Det har varit krig mellan islam och det kristna Europa i 1 400 år påstår han. Det är dåligt påläst. Den första stora konflikten mellan kristna och muslimer var korstågen för tusen år sedan. Korstågen var en västeuropeisk invasion av Mellanöstern. Tre århundraden av blodbad och terror startades definitivt inte av muslimerna. Själve påven Johannes Paulus II har offentligt bett om förlåtelse för korstågen.

Många nutida forskare anser att det var samverkan mellan judar, kristna och muslimer i det muslimska Spanien, från år 711 till 1492, som var det egentliga upphovet till renässansen, upplysningen, humanismen och det moderna vetenskapliga tänkandet. Vad skulle inte kunna hända om judar, kristna och muslimer åter lever i fred med varandra?

SD:s partiledare hävdar utan belägg (ljuger om) att islam har påverkat det svenska samhället för mycket. Det är sant att en del människor med andliga intressen har blivit inspirerade av att vissa muslimer tycks ta sin tro på allvar.

Men det svenska samhället påverkar muslimerna oändligt mycket mer än tvärtom. Svenska muslimska barn och unga är inte så rotlösa som Sverigedemokratisk propaganda vill få oss att tro. De går i skolan som alla andra, träffas och umgås och många fördomar om varandra försvinner vartefter ungdomarna växer upp med kompisar från olika bakgrunder.

Åkesson svartmålar en folkgrupp - den muslimska befolkningen – som han anser massinvandrar till Sverige och breder ut sig på ett oroväckande sätt och sprider osvenska seder. Det värsta utländska hotet mot vårt land sedan andra världskriget, tycker han.

Svara på det här, Jimmie Åkesson: Kommer hotet från människorna från dåvarande Jugoslavien, som hämtades hit som arbetskraft på 60- och 70-talen och hjälpte till att bygga upp den svenska välfärden? Eller fruktar du kanske, de ofta sekulära, flyktingarna från Iran som kom på 80-talet? Många av dem var högutbildade redan. Kanske du är rädd för de bosnier som etiketterades som muslimer och etniskt rensades på Balkan under 90-talet och som flydde hit från sina utbrända byar och bombade städer? Eller skräms du av de somalier som tvingats fly från sina hem på grund av outhärdliga förhållanden? Vad är det för hotbild du generaliserar om?

De flyktingar och nya svenskar, som SD-propagandan spyr sin galla över, kan vittna om varför de sökt skydd och trygghet här i Sverige. Det var inte för att göra Sverige färggladare, som Åkesson så cyniskt antyder.

Enfrågepartiet Sverigedemokraterna framträder nu öppet med blottad snagg, kängor och bombarjacka och hetsar på ett mycket aggressivt sätt mot en grupp av människor här i landet, där de flesta redan är lika mycket svenska medborgare som Jimmie Åkesson själv.

Med detta parti har det etablerats en politisk agenda, en skinheadpolitik, som väcker farhågor hos demokratiskt sinnade människor. SD-tänkandet har rötter i den mörkbruna mylla som frambragte nazismen. Målgruppen för hatet har bara ändrats från judar till muslimer.

Argumentationen är uppfiffad för nutida bruk, men påminner ändå illavarslande om nationalsocialisternas språkbruk. Det farliga med att spela på hatets strängar har vi sett prov på gång efter annan i Europa. Vad som börjar i liten skala kan sluta med ett stort elände. Det gäller att se upp i tid.

Herr Åkesson och hans gelikar vädrar och sniffar i populismens vindar. De hoppas att med sitt hatbudskap mot svenska muslimer kunna lura åt sig röster från lättskrämda väljare inför riksdagsvalet 2010.

Abd al Haqq Kielan

Islamkritiker

Filosofen och professorn Francis Fukuyama har kritiserat mångkulturalismen, liksom förre holländske parlamentsledamoten Ayaan Hirsi Ali och kanadensiske författaren Irshad Manji. Syrienfödde professorn Bassam Tibi har i Der Spiegel sagt att “européerna har slutat försvara sina värderingar”. Obama-supportern och författaren Andrew Sullivan har varnat det liberala Europa för att begår självmord genom att stämpla kritik mot fundamentalistisk islam som rasism. Den välkände kolumnisten James Pinkerton har skrivit, “Let’s be honest: Multiculturalism can kill a nation”.

Brittiske författaren Melanie Phillips menar att medierna sedan Rushdie-affären ägnar sig åt självcensur om islam. Den indienfödde författaren och programledaren Kenan Malik menar att vänstern i väst av hänsyn till islam överger upplysningen. Amerikanske författaren Bruce Bawers nominerades till bokpriser för “While Europe Slept: How Radical Islam is Destroying the West from Within”. Vänsterintellektuelle Christopher Hitchens menar att “liberala samhällen gör sig medskyldiga till sin egen undergång” genom att inte försvara upplysningens värderingar mot islamism.

I respons till SD debatten som pågår i Aftonbladet

Insider - Invandrarbrottslighet del 1

Insider - Invandrarbrottslighet del 2

Insider - Invandrarbrottslighet del 3