torsdag 22 oktober 2009

Ny Demokratis fd partiledare: Åkesson skrev bara det vi alla tänker

Newsmill Publicerad: 2009-10-20, Uppdaterad: 2009-10-20

Jag känner inte Åkesson och är inte sverigedemokrat, men jag känner etablissemangets metoder när de olydiga träder fram. Jag tror att de etablerade politikerna är på väg att avslöjas, ty problemen med den omfattande muslimska invandringen skapades av dem och förvisso inte av SD eller det svenska folket i allmänhet! Nu kommer det politiska gardet med sitt sista krampaktiga piskrapp mot verklighetens folk (hur kan ett sådant begrepp misstänkliggöras?!): "Om ni inte tycker som vi rödvinsvänsterfilurer och flumtyckare, så är ni rasister och ska förbjudas!". Det är dags för alla att tänka om.

Jag känner inte Jimmie Åkesson och är inte sverigedemokrat, men jag tycker att hans artikel är både läsvärd och tänkvärd. Men! Helt enligt den politiska liturgin har fariséerna slagit sig för bröstet och tagit avstånd från det som en viss herr Åkesson tillåtits skriva i en kvällstidning. Just det: han har "tillåtits skriva". I ett enligt uppgift demokratiskt land vid namn Sverige blir det ett herrans liv om yttrandefriheten tillämpas! Vem har givit karlf-n lov att uttala sig??! Aftonbladet - Guds gåva till det upplysta svenska folket.

Fakta i målet är 1. Vi har på¨kort tid fått en halv miljon muslimer in i Sverige. Givetvis påverkar detta vårt land.

2. Motsättningarna mellan kristna och muslimer har pågått i två tusen år. Vi måste därför se på dessa frågor i ett historiskt perspektiv och inte med Mona Sahlins "derases kultur är bättre än vår larviga midsommar" sätt att tänka.

3. Alla muslimer är inte terrorister men nästan alla terrorister är muslimer. Detta är ett faktum som mullorna ska förklara. Inte vi. 4. Kanelbullefilosofin att alla är mjuka och snälla och menar väl är farlig för att inte säga infantil. Talibaner finns inte bara i Gudrun Schymans prat-prat-prat värld. De finns i verkligheten och planerar att döda svenska soldater.

Och det är inte SD som ställt till det i Sverige. Ej heller Ny Demokrati, som under många år framställts som "the bad guy", trots att historien visat att vi hade rätt på nästan varenda punkt! Nej, det är personer som Bengt Westerberg (f.d. FP-ledare), Mona Sahlin, Carl Bildt (f.d. statsminister, tämligen ointresserad och okunnig i dessa frågor, men ansvarig) och varje politiker därefter som drar lakanet över huvet och stoppar snuttefilten i munnen, när det drar i hop sig till allvarliga diskussioner om den svenska kulturens överlevnad. Att vi numera inte ens har en religion, dvs. saknar en gemensam tro, gör oss underlägsna alla andra, även tokiga fundamentalister.

Om Åkessons artikel varit ett inlägg från en akademiker - och inte från en förbjuden partiledare - hade många tyckt att den var intressant och värd att diskutera . På ett civiliserat sätt.  Men vi lever i vår Ankdamm. Så vi blir hellre överkörda än upplysta. (Ankor promenerar oförskräckt över gatan!)

Jag kan slå vad om att den vanligaste reaktionen i de svenska hemmen på Åkessons artikel är " Att han vågar säga det som vi alla tänker?!!" Är det någon som sätter emot.

Ian Wachtmeister

Inga kommentarer: