fredag 25 september 2009

Norsk TV besöker Göteborgs förorter - "Det svenska folkhemmet brinner upp"

 

Den etablerade svenska massmedian har år in och år ut valt att dölja invandrares överrepresentation i brottsstatistiken. Man har inte kunnat läsa om att det t ex är invandrare som står för majoriteten av alla rån, våldtäkter och mord. Detta är inte "relevant" för folket att få veta. Risken är nämligen stor att vanliga svenskar kan bli "främlingsfientliga"(?) Invandringspolitikens konsekvenser ska inte uppmärksammas!?
Numera måste man dock rapportera från förorten om när t ex invandrarungdomar sätter bilar i brand. Men det gäller att vinkla det "rätt". Inslaget som norska NRK gjorde här, skulle TV4 eller SVT ALDRIG visa för en svensk TV-publik. Massmedierna i Sverige har fört folket bakom ljuset.
Efter att ha sett detta borde fler komma till insikt om vad som pågår i landet!

Observera:
Ca 1:00 in i klippet: En respektingivande 16-åring tycker att polisen trakasserar dem och att de inte "ska spela "Allah"."
Ca 1:28 Texten på muren:
"Den som dödar en polis... Kommer till Paradiset.." En vuxen immigrant säger att han tror att alla problem beror på de vuxna i familjerna, att de är fientliga gentemot vissa grupper i det svenska samhället och att detta avspeglar sig i ungdomarnas attityd.


Sändes på NRK 2009-09-20

 

Inga kommentarer: