fredag 11 september 2009

Spårvagnsattack i Bergsjön

Kommentar:

Så, så, Mona Sahlin, kom hit och kramas lite till med de “olyckliga” invandrarna. Om du har tid kvar kanske du kan komma och krama mina barn som INTE bränner bilar, de har nämligen en jäkligt tuff vardag också. Att leva med en ensamstående förälder som fått sjukersättningsansökan nekad är inte lätt. Skumt Mona att MINA ungar inte bränner bilar. Ni vet väl förstås att det där är en lögn, att de där ungarna inte är olyckligare än andra svenskar, jag betvivlar inte att ni känner till verkligheten. Det bränns bilar i Gulfen, klart man gör samma sak i sitt nya värdland som “räddat” en från en “hemsk tillvaro”. Så hemsk att vad som helst är bättre? Tydligen inte. Sluta med skitsnacket, de flesta av oss (det finns tyvärr undantag) svenskar råkar ha en behaglig mängd intelligens. Eller som dom säger i USA- “Cut the bullshit and get to the point”.

 

GP uppdaterad: 2009-09-11 22:24 Länk:

Spårvägstrafiken till Bergsjön flyter nu som vanligt.

Trafiken var inställd under en timma på fredagskvällen på grund av oroligheter vid Komettorget.
Ett ungdomsgäng hade sprutat brännbar vätska på utsidan på spårvagnar som passerat och sedan tänt på. Elden tog sig inte.
Spårvägen ville inte köra mot Komettorget innan polisen särkrat hållplatsen. Det gick därför ingen spårvagnstrafik mellan Allhelgonakyrkan och Bergsjön under en timma på fredagskvällen. Linje 11 vände vid Bellevue och linje sju vid Aprilgatan.
Efter att polisen varit på Komettorget släpptes trafiken på igen.

Inga kommentarer: