onsdag 14 oktober 2009

Det är förbjudet att betala skatt och tillåtet att ta emot bidrag enligt Islam

IMG_6916 (kopia)
Nordic Dervish 13 OKTOBER, 2009...3:34 E M
Jag lånade ett utklipp från Nordic dervish blogg som hade ett intressant inlägg:
Jag har fått intressant info om en av demonstranterna från Qods-dagen.
Mannen på bilden heter Walid Monfared, är från Kermanshah och bor i Uppsala. Han är imam och jobbar i Uppsala moské. (Och svart på olika matbutiker då det enligt honom är haram att betala skatt till svenska staten, men halal att ta socialbidrag från otrogna.)
Haram= "förbjudet", är ett uttryck inom islamisk rättslära (fiqh). Det används för att beskriva vad som helt otillåtet för en muslim.
Halal= är benämningen på vad som är tillåtet inom islam och omfattar allt mänskligt handlande. Motsatsen till halal är haram
Otrogna- icke muslimer eller muslimer som bryter mot den muslimska lagen eller med islam

Här förstår man lätt följande:
1. Att betala skatt, alltså jobba som vi gör i västvärlden är förbjudet enligt Islam.
2. Att leva på bidrag från svenska staten (otrogna) är okej.
Resten kan ni ju räkna ut själva. Sjukersättningsansökningar,läkarintyg, socialbidrag m.m. Inte undra på det blivit så svårt för resten av oss att få det vi har rätt till när vi verkligen behöver det. De har det dessutom redan lätt för sej när de kommer in till Sverige då en plan finns utarbetad åt invandrare från vissa länder, t.ex att bidrag finns tillhanda direkt när de kommer hit.
Vissa folkgrupper har ett intresse att integrera sej så fort som möjligt medans andra grupper inte är intresserade av integrering alls. Många kommuner går på knäna ekonomiskt varje år, främst de med en stor andel immigranter. Där stramas det ju också åt en hel del, man ser det i skolorna där budgetarna skärs ned, stödundervisning och extralärare för barn med behov tas bort, klasserna blir större och stökigare.
Sedan ska det dessutom brännas, både bilar, fritidsgårdar, traktorer och kommunala byggnader. Polis och brandmän attackeras med sten, spårvagn och buss attackeras med sten, en spårvagn försökte de tända på men misslyckades. På husväggar står att läsa att man kommer till himlen om man dödar en polis. Polisen är inte välkommen och önskan om Sharia har yttrats. Sharia har redan uppnåtts i andra områden i Europa.

Inga kommentarer: