måndag 12 oktober 2009

Islamiseringen, en titt på Storbritannien

Rille Svensson på “Rösta på Sverige Demokraterna 2010!” delade med sig av följande alster vilket jag absolut vill föra vidare till er som råkat irra er förbi min blogg. Postad “as is”.

Om vi nu studerar fakta från vårt grannland Storbritannien så kanske vi borde lära oss något av deras utveckling att moskeer främjar det fundamentaliska. Eller vi skall fortsätta att tycka att allt är fluffigt och gulligt med den fredliga religionen islam utan något som helst ifrågasättande?


Ni avgör själva:
I Storbritannien är det inte riktigt likadant som i Sverige ÄN. Där har integrationen misslyckats fatalt!
En undersökning genomförd av YOUGOV visar att drygt 40 procent av de brittiska muslimerna vill se Sharialagar införda i Storbritannien(1). Drygt en fjärdedel ansåg även att västerländsk civilisation och demokrati bör ersättas med islamistiskt teokratiskt styre(2).
Det finns nu hela 85st Shariadomstolar som råder under brittisk lag. (3-4)
http://www.youtube.com/watch?v=ocU5x_03MDM&feature=related


Källor:
1.
http://www.yougov.co.uk/extranets/ygarchives/content/pdf/Muslim%20students%20results%2008%2002%2014.pdf
2. http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1494648/One-in-four-Muslims-sympathises-with-motives-of-terrorists.html
3.http://www.dailymail.co.uk/news/article-1196165/Britain-85-sharia-courts-The-astonishing-spread-Islamic-justice-closed-doors.html
4.http://www.dailymail.co.uk/news/article-1055764/Islamic-sharia-courts-Britain-legally-binding.html

Man har senaste tiden börjat bränna ner Engelska pubar. Vissa är flera hundra år gamla och är Engelsk kultur.
Som vanligt när muslimer kommer till ett land så gör de fundamentaliska allt vad de kan för att radera egna landets kultur. Man har lyckats i Iran. Ingen vet knappt idag var Iran har varit. Samma sak i Libanon. Egypten är bra nära att få sitt förflutna raderat. Kopter, som urspungsbefolkningen heter är idag knappt 10% av befolkningen. Man får inte idag i statliga skolor lära sig något om Egyptisk kultur eller deras arv till världen.
Muslimerna skall givets inte tvingas ner i sunkiga källarlokaler men fullskaliga moskeer? Finns många fina församlingshem som kan användas för syftet. Detta ÄR farliga grejor där varje litet steg i särbehandlingen mot minoritetsgrupper är livsfarligt. De får hemspråksundervisning i skolan, vissa skolar stänger under msulimerna helgdagar, flickorna slipper delta i gymnastik etc.
Nu är de ca en halv miljon i Sverige.
Vad händer när de är 2-3 miljoner?
Om endast 10% skulle vara fundamenalistiska så ja ni kan själva räkna ut resten.
"Muslim tar strid för sin tro:
Adan Warsame har anmält Umeå kommun och hela den svenska arbetsmarknaden till DO. Han anser att det är diskriminerande att han som muslim inte får betald ledighet på sina muslimska helger."
http://www.dn.se/ekonomi/muslim-tar-strid-for-sin-tro-1.86273

Var har de gamla trygga Sverige tagit vägen?
Sen en godbit ifall ni missat Mona Sahlin:
http://monaljuger.wordpress.com/

Inga kommentarer: