söndag 13 september 2009

40 bilar skadade i garagebrand

GP 14 September 2009 Länk:

Oklart hur branden uppstått? Tveksamt. Men vi får se vad som utvecklas. Vem är det nu som får problem att ta sig till jobbet? Är vi trötta på det här? Dag efter dag bloggar vi om nya bränder i dessa så kallade utsatta områden. Det mest troliga är att denna branden var anlagd.


Läs också GT http://immigrationspolitik.blogspot.com/2009/09/nya-brandattentat-i-natt.html där det står att ett hunddagis stod i brand, samt att krafiga smällar hördes.

En bil brann och ett 40-tal rökskadades efter en brand i ett garage på Atmosfärsgatan i Bergsjön vid 01-tiden på måndagen.

Larmet om branden kom vid 01-tiden under natten mot måndag. Rökutvecklingen var mycket kraftig och enheter från flera brandstationer skickades till platsen. På grund av den tjocka röken hade man till en början svårt att se var i garaget som det brann, men efter att ha lokaliserat branden kunde den släckas. Man var dock tvungen att vara kvar cirka två timmar på platsen för att vädra ur all rök.
Ingen person skadades i branden, men de materiella skadorna blev omfattande, Förutom den bil som brunnit skadades ett 40-tal bilar som stod parkerade i garaget.
Hur branden uppstått är oklart.

Inga kommentarer: