lördag 19 september 2009

Valspurt i den demokratiska folkrepubliken Sverige

SD Kuriren 090918 Länk:

Journalister ringer och ljuger mig rakt upp i ansiktet för att under falska förespeglingar försöka locka partiledningen till intervjuer där de hoppas kunna förnedra våra företrädare offentligt.

Kandidater som varit helt öppna med att de i sin ungdom hamnade i fel och extrema kretsar, men sedan har levt ett exemplariskt liv i flera decennier, "avslöjas" och hängs ut som extremister för femitoelfte gången och saken bedöms ha ett sådant enormt nyhetsvärde att alla större medier i nationen rapporterar om det flera gånger om.

Ledande partikamrater hotas och får sina hem vandaliserade, annonser stoppas och det hela diskuteras sedan på bästa sändningstid, där vi anklagas för att spela martyrer för att vi har mage att hävda att vi blir negativt särbehandlade av medierna. Givetvis får ingen sverigedemokrat vara med i studion.

Inga andra partier granskas.

På valdagen kommer många SD-väljare märka att just våra valsedlar på något mystiskt vis "försvunnit" från deras vallokal.

I bakgrunden skymtar hela tiden den "demokratiska tidskriften"Expo, som nu flyttat in hos TV8 och fått nya lydiga kamrater på TT.

Även om det förmodligen bara är en mild vårbris av vad som väntar oss nästa år, så märks det att det är valspurt i den demokratiska folkrepubliken Sverige...

Inga kommentarer: